Κρυογόνος πρώτη ύλη λουρίδων 100% Virgin καρβιδίου βολφραμίου επεξεργασίας

Κρυογόνος πρώτη ύλη λουρίδων 100% Virgin καρβιδίου βολφραμίου επεξεργασίας

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Zhuzhou
Μάρκα: Gold sword
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: 100*50*2.5, 120*130*20,180*80*3

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1PCS
Τιμή: kilogramme/pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: Σε ένα χαρτοκιβώτιο ή ως επιθυμία σας, πλαστικό κιβώτιο, ουδέτερη συσκευασία ή ανά αίτημα των πελατώ
Χρόνος παράδοσης: 15-30 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 9T/ton
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Βαθμός: YG6X/YG6/YG8/YG15/YG20/YG25/YS2T κ.λπ. Υλικό: 100% πρώτη ύλη της Virgin, καρβίδιο WC+Co βολφραμίου
Πρόσθετη επεξεργασία: Κρυογόνος επεξεργασία πρόσθετος ανιχνεύστε: Επεξεργασία ανίχνευσης ρωγμών
Υψηλό φως:

Κρυογόνες λουρίδες καρβιδίου βολφραμίου επεξεργασίας

,

100% λουρίδες καρβιδίου βολφραμίου της Virgin

,

YG20 λουρίδες καρβιδίου βολφραμίου

Περιγραφή προϊόντων

τα πιάτα που παράγουμε είμαστε πυκνότεροι, πιό ομοιόμορφος σε μέγεθος, και καλύτεροι στη λειότητα.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του φύλλου καρβιδίου βολφραμίου:
1. Η αγνότητα των πρώτων υλών είναι περισσότερο από 99,5%, η περιεκτικότητα σε ακαθαρσίες είναι πολύ μικρή, και οι σωματικές ιδιότητες του πίνακα είναι σταθερότερες
2. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ξήρανσης ψεκασμού, τα υλικά προστατεύονται από το high-purity άζωτο υπό τους πλήρως σφραγισμένους όρους, το οποίο μειώνει αποτελεσματικά τη δυνατότητα της οξυγόνωσης κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του μίγματος, και η αγνότητα είναι καλύτερη, και τα υλικά δεν είναι εύκολο να ήταν βρώμικα
3. Ομοιόμορφη πυκνότητα των τσιμενταρισμένων πιάτων καρβιδίου: πιέζεται από έναν ισοστατικό Τύπο 300Mpa, ο οποίος αποτρέπει αποτελεσματικά το περιστατικό της συμπίεσης των ατελειών, και η πυκνότητα των κενών πιάτων είναι πιό ομοιόμορφη
4. Η πυκνότητα του πιάτου είναι άριστη, και οι δείκτες δύναμης και σκληρότητας είναι άριστοι: η χαμηλής πιέσεως τεχνολογία συμπύκνωσης σκαφών χρησιμοποιείται για να αποβάλει αποτελεσματικά τους πόρους στο πιάτο και η ποιότητα είναι σταθερότερη.
5. Η κρυογόνος τεχνολογία επεξεργασίας χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την εσωτερική μεταλλογραφική δομή του πιάτου, και η εσωτερική πίεση μπορεί επίσης να αποβληθεί πολύ, αποφεύγοντας το περιστατικό των ρωγμών στην κοπή και διαμορφώνοντας τη διαδικασία του πιάτου.

Ο κύριος σκοπός:

Το φύλλο χάλυβα βολφραμίου έχει την άριστη σκληρότητα, την υψηλή σκληρότητα, την καλή αντοχή, τον υψηλό ελαστικό συντελεστή, την υψηλή συμπιεστική δύναμη, την καλή χημική σταθερότητα (όξινη, αλκαλική, υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση οξείδωσης), τη χαμηλή ανθεκτικότητα αντίκτυπου, χαμηλός συντελεστής επέκτασης, τα χαρακτηριστικά της θερμικής αγωγιμότητας και της ηλεκτρικής αγωγιμότητας παρόμοιων με εκείνους του σιδήρου και τα κράματά του, λόγω των μεγάλων πλεονεκτημάτων των εργαλείων στροφής χάλυβα βολφραμίου, έχουν προαχθεί γρήγορα στη βιομηχανία. Σε ακριβώς 50 έτη, λόγω της χρήσης των εργαλείων στροφής χάλυβα βολφραμίου, η τέμνουσα ταχύτητα μετάλλων έχει αυξηθεί διακόσιες φορές, από δέκα μέτρα ανά λεπτό σε περισσότερα από δύο χιλιόμετρα. Ο ανθεκτικός στη θερμότητα χάλυβας βολφραμίου διατηρεί ακόμα την καλή ελαστικότητα και τη μηχανική δύναμη, και χρησιμοποιείται γενικά για την παχύτερη κοπή, τη διαλείπουσα κοπή και τη φτωχή στερέωση μερών. Μετά από το επίστρωμα, η επίδραση είναι καλύτερη, και μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία στα διάφορα υλικά HRC50°. Αντίστοιχο στο γενικό χάλυβα βολφραμίου, έχει 1 έως 2 φορές τη ζωή υπηρεσιών και την άριστη αντίσταση αντίκτυπου.

Εικόνες προϊόντων

Κρυογόνος πρώτη ύλη λουρίδων 100% Virgin καρβιδίου βολφραμίου επεξεργασίας 0

Κρυογόνος πρώτη ύλη λουρίδων 100% Virgin καρβιδίου βολφραμίου επεξεργασίας 1

Βαθμός και εφαρμογή φύλλων καρβιδίου.

GSGrade Πυκνότητα (g/cm3) Σκληρότητα (HRA) T.R.S (MPα) Σκληρότητα (HRA) Μέγεθος σιταριού Απόδοση & εφαρμογή που συστήνονται
YG8D 14.9 90 2150 90 πρόστιμο Κατάλληλος για το σκληρό ξύλο, το ακατέργαστο ξύλο, το σχεδιάγραμμα αργιλίου, τη ράβδο χαλκού και την επεξεργασία χυτοσιδήρου.
YG8 14.7 92 2320 92 Μέσο Είναι κατάλληλο για τα μαχαίρια διαμόρφωσης και τα wear-resistant αναλώσιμα μέρη.
YG6A 14.9 89.5 1860 89.5 Χονδροειδής Είναι κατάλληλο για τα μαχαίρια διαμόρφωσης και τα wear-resistant αναλώσιμα μέρη.
YG15 14.5 87.5 2500 87.5 Πολύ λεπτός Κατάλληλος για τους κύβους σφράγισης, wear-resistant μέρη.
YG20 13.5 85.5 2800 85.5 Χονδροειδής Κατάλληλος για τους αλέθοντας κύβους σφράγισης βαθμού ακρίβειας.
YS2T 14.5 92 2350 92 πρόστιμο Κατάλληλος για το υψηλής θερμοκρασίας κράμα, το ανοξείδωτο, τον υψηλό χάλυβα μαγγάνιου και άλλα υλικά.

Διαδικασία παραγωγής:

   Κονιοποίηση του τύπου → σύμφωνα με την υγρή άλεση → απαιτήσεων → εφαρμογής που αναμιγνύει → που συντρίβει → που ξεραίνει → που κοσκινίζει → που προσθέτει διαμορφώνοντας τον πράκτορα → επαν-που ξεραίνει → που κοσκινίζει για να λάβει ένα μίγμα → που κοκκοποιεί → που πιέζει → που διαμορφώνει → που συμπυκνώνει → που διαμορφώνει (κενό) →Flaw.

Έξοχη μακριά ζωή υπηρεσιών

  Οι υψηλής αντοχής και άλλες ιδιότητες της υψηλής σκληρότητας, του τσιμενταρισμένου καρβιδίου μπορούν να είναι 50 έως 100 φορές μακρύτερο από τα συνηθισμένα κράματα σε λειτουργία, αποβάλλοντας το χρόνο και το κόστος εργασίας της συχνής αντικατάστασης προϊόντων, που βελτιώνεται πολύ βελτιώνουν την αποδοτικότητα παραγωγής και κερδίζουν πολλές δαπάνες παραγωγής για τις επιχειρήσεις.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Κρυογόνος πρώτη ύλη λουρίδων 100% Virgin καρβιδίου βολφραμίου επεξεργασίας θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.