• Προσαρμοσμένο πρόστιμο φραγμών καρβιδίου βολφραμίου που γυαλίζεται για το πυρίμαχο φύλλο κραμάτων
Προσαρμοσμένο πρόστιμο φραγμών καρβιδίου βολφραμίου που γυαλίζεται για το πυρίμαχο φύλλο κραμάτων

Προσαρμοσμένο πρόστιμο φραγμών καρβιδίου βολφραμίου που γυαλίζεται για το πυρίμαχο φύλλο κραμάτων

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Zhuzhou, Hunan, Κίνα (ηπειρωτική χώρα)
Μάρκα: Gold Sword

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτιο που συσκευάζει 15 κλ ανά χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 25 ημέρες
Όροι πληρωμής: TT
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα Προϊόντος: Φορμαρισμένο προϊόν ράβδων Επιφάνεια: Γυαλισμένο
Μέγεθος: Προσαρμοσμένη Σημάδι: YD05/YG3X κ.λπ.
Υψηλό φως:

Κενά ράβδων καρβιδίου βολφραμίου

,

Κύκλοι καρβιδίου βολφραμίου

Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή:
 
Η ράβδος καρβιδίου βολφραμίου είναι μια νέα τεχνολογία και ένα νέο υλικό που χρησιμοποιείται κυρίως κατασκευή εργαλείων μετάλλων στην τέμνουσα, το ξύλο, απαραίτητη πλαστικά αντοχή σκληρότητας και και αντιδιαβρωτικές κατασκευαστικές προϊόντων και άλλες βιομηχανίες.
 
Τα προϊόντα καρβιδίου βολφραμίου χρησιμοποιούνται ευρέως ως υλικό εργαλείων, όπως η στροφή του εργαλείου, του κόπτη άλεσης, του μαχαιριού μηχανών πλανίσματος, του κομματιού, του τρυπώντας κόπτη, κ.λπ., που χρησιμοποιούνται για τον τέμνοντα χυτοσίδηρο, μη σιδηρούχο μέταλλο, πλαστικά, χημική ίνα, γραφίτης, γυαλί, πέτρα και ο συνηθισμένος χάλυβας, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον πυρίμαχο χάλυβα κοπής, το ανοξείδωτο, τον υψηλό χάλυβα μαγγάνιου, το χάλυβα εργαλείων και άλλα δύσκολα υλικά.
 
Το καρβίδιο βολφραμίου γύρω από τη ράβδο είναι ένας χάλυβας βολφραμίου γύρω από τη ράβδο. Στους απλούς όρους, έναν χάλυβα βολφραμίου γύρω από τη ράβδο ή ένα σκληρό κράμα γύρω από τη ράβδο. Το καρβίδιο βολφραμίου γύρω από το φραγμό/τη ράβδο έχει την υψηλή σκληρότητα, την αντοχή, την καλή δύναμη και την ανθεκτικότητα, την αντίσταση θερμότητας, την αντίσταση διάβρωσης και μια σειρά άριστων ιδιοτήτων, ειδικά η υψηλές σκληρότητα και του η αντοχή. Ακόμη και 500 ℃ στη θερμοκρασία, ο ίδιος είναι παραμένει βασικά ο ίδιος. Υπάρχει ακόμα πολύ υψηλή σκληρότητα σε 1000 ℃.

 

 

Το σκληρή κενό ή η λουρίδα φραγμών κραμάτων έχει την υψηλή σκληρότητα και η υψηλή αντοχή, αυτό είναι μια ιδανική επιλογή χρησιμοποιημένος στα τέμνοντα είδη ξύλου.

 

Με υψηλό - η ποιοτική πρώτη ύλη και ο προηγμένος εξοπλισμός, G.S.carbide παρέχουν τις λουρίδες καρβιδίου ανώτερης ποιότητας πελατών.

  • Εύκολος να είναι συγκολλημένη, καλή αντοχή και ανθεκτικότητα.
  • Πρώτη ύλη μεγέθους σιταριού Untrafine για να κρατήσει την άριστες δύναμη και τη σκληρότητα.
  • Και τα δύο πρότυπα ταξινομούν και προσαρμόζουν τα μεγέθη είναι διαθέσιμα.


 

Βαθμός:

 

GSGrade Βαθμός του ISO Πυκνότητα (g/cm3) Σκληρότητα (HRA) T.R.S (MPα) Μέγεθος σιταριού Απόδοση & εφαρμογή που συστήνονται
RX10 K20 14.6-15.0 90~90.5 2200~2400 Μέσο Υψηλή σκληρότητα, κατάλληλη για το χοντροδούλεμα του σιδήρου, των κεραμικών και άλλων κραμάτων στερεών ξύλινων, ξηρών ξύλινων ή μη σιδηρούχων μετάλλων.
RX20 K30 14.6-15.0 90~90.5 2600~2800 Πρόστιμο Υψηλή ανθεκτικότητα, εύκολη να συγκολληθεί χωρίς συντήρηση θερμότητας. Κατάλληλος για rosewood, το στερεό ξύλο, pinewood, και άλλο ξύλο με πολύ τραυλός.
RX10T K10 14.6-15.0 92.5~93 1800-2000 Πολύ λεπτός Υψηλή σκληρότητα, κατάλληλη για τη λήξη του σιδήρου, κεραμική και άλλη ανάμιξη μη σιδηρούχων μετάλλων, που του σκληρού ξύλου, του χαρτονιού, MDF και HDF. Καλύτερα για να χρησιμοποιήσει την ασημένια συγκόλληση.
AB10 K40 13.8-14.2 87.5~88 2800~3000 Χονδροειδής Υψηλή ανθεκτικότητα, δύσκολη να σπάσει το δόντι. Ειδικός που χρησιμοποιείται για το δάχτυλο που ενώνει το εργαλείο.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Προσαρμοσμένο πρόστιμο φραγμών καρβιδίου βολφραμίου που γυαλίζεται για το πυρίμαχο φύλλο κραμάτων θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.