• Υψηλό πιάτο καρβιδίου βολφραμίου σκληρότητας YG15 τελειωμένο YG20
  • Υψηλό πιάτο καρβιδίου βολφραμίου σκληρότητας YG15 τελειωμένο YG20
  • Υψηλό πιάτο καρβιδίου βολφραμίου σκληρότητας YG15 τελειωμένο YG20
Υψηλό πιάτο καρβιδίου βολφραμίου σκληρότητας YG15 τελειωμένο YG20

Υψηλό πιάτο καρβιδίου βολφραμίου σκληρότητας YG15 τελειωμένο YG20

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Zhuzhou
Μάρκα: Gold sword
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: 100*100* (3-20), 100*200* (3-20), 200*200*20.ect.

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs
Τιμή: pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: κιβώτια, χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 7-10 ημέρες
Όροι πληρωμής: ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 10000pcs/month
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Υλικό: 100% καρβίδιο βολφραμίου της Virgin, αρχικό υλικό καρβιδίου βολφραμίου, WC+CO, παρθένα πρώτη ύλη 100 Χημική σύνθεση: βολφράμιο, WC+Co, Ni.steel, WC + κοβάλτιο, ect.
Πλεονέκτημα: 15 έτη εμπειρίας στην παραγωγή του ενθέτου κοβαλτίου βολφραμίου καρβιδίου, ένδυση - ανθεκτικός ανώτε Όνομα προϊόντων: Τετραγωνικός φραγμός καρβιδίου βολφραμίου σκληρότητας YG15 YG20 ο υψηλός, πιάτα για την κατασκευή τω
Υπηρεσία: COem ODM, προσαρμοσμένος διαθέσιμος Φυσική απόδοση: Υψηλή αντοχή αντοχής, υψηλής αντοχής και σκληρότητας κάμπτοντας δύναμης, υψηλή σκληρότητα
Επιχειρησιακός τύπος: Κατασκευαστής από το 1998, κατασκευαστής
Υψηλό φως:

YG20 πιάτο καρβιδίου βολφραμίου

,

YG15 πιάτο καρβιδίου βολφραμίου

,

YG20 τελειωμένο πιάτο καρβιδίου

Περιγραφή προϊόντων

Μακράς διαρκείας τέμνον φύλλο καρβιδίου βολφραμίου εργαλείων με την υψηλή αντοχή

 

Τα μέρη ένδυσης καρβιδίου είναι ένα σκληρό υλικό που αποτελείται από ένα σύνθετο μητρών μετάλλων όπου τα μόρια καρβιδίου ενεργούν ως συνολικός και μεταλλικός σύνδεσμος χρησιμεύουν ως η μήτρα. Είναι ένα από τα επιτυχέστερα σύνθετα υλικά εφαρμοσμένης μηχανικής παραχθε'ντα πάντα. Ο μοναδικός συνδυασμός του δύναμης, σκληρότητας και ανθεκτικότητας ικανοποιεί τις πιό απαιτητικές εφαρμογές.

 

Το καρβίδιο βολφραμίου χρησιμοποιείται στην κατεργασία των σκληρών υλικών όπως ο χυτοσίδηρος ή ο χάλυβας, καθώς επίσης και στις καταστάσεις όπου άλλα εργαλεία θα φορούσαν μακριά, όπως τα εργαλεία μεταλλείας και τα μέρη ένδυσης. Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, το καρβίδιο θα αφήσει ένα καλύτερο τέρμα στο μέρος, και θα επιτρέψει γρηγορότερα στη μηχανή. Τα εργαλεία καρβιδίου μπορούν επίσης να αντισταθούν τις υψηλότερες θερμοκρασίες από τα τυποποιημένα εργαλεία χάλυβα υψηλής ταχύτητας

 

 

GSGrade

Βαθμός του ISO Πυκνότητα (g/cm3) Σκληρότητα (HRA) T.R.S (MPα) Μέγεθος σιταριού Απόδοση & εφαρμογή που συστήνονται
RX10 K20 14.6-15.0 90~90.5 2200~2400 Μέσο Υψηλή σκληρότητα, κατάλληλη για το χοντροδούλεμα του σιδήρου, των κεραμικών και άλλων κραμάτων στερεών ξύλινων, ξηρών ξύλινων ή μη σιδηρούχων μετάλλων.
RX20 K30 14.6-15.0 90~90.5 2600~2800 Πρόστιμο Υψηλή ανθεκτικότητα, εύκολη να συγκολληθεί χωρίς συντήρηση θερμότητας. Κατάλληλος για rosewood, το στερεό ξύλο, pinewood, και άλλο ξύλο με πολύ τραυλός.
RX10T K10 14.6-15.0 92.5~93 1800-2000 Πολύ λεπτός Υψηλή σκληρότητα, κατάλληλη για τη λήξη του σιδήρου, κεραμική και άλλη ανάμιξη μη σιδηρούχων μετάλλων, που του σκληρού ξύλου, του χαρτονιού, MDF και HDF. Καλύτερα για να χρησιμοποιήσει την ασημένια συγκόλληση.
AB10 K40 13.8-14.2 87.5~88 2800~3000 Χονδροειδής Υψηλή ανθεκτικότητα, δύσκολη να σπάσει το δόντι. Ειδικός που χρησιμοποιείται για το δάχτυλο που ενώνει το εργαλείο.
YN15 K40 14-14.2 85-86 1700-1900

 

Μέσο

Κυρίως χρησιμοποιημένος για τη σφράγιση των φορμών και του κεραμικού κύβου των ηλεκτρονικών συστατικών, αντιδιαβρωτικό όργανο μηχανημάτων πετρελαίου, χωρίς μαγνητικό.

 

SK40S K10 14.5 91 3000-3200

 

Πρόστιμο

Βάσει της υψηλής κάμπτοντας δύναμης, η σκληρότητα και η αντοχή βελτιώνονται, και η άκρη είναι πυκνή, το οποίο είναι ευεργετικό στην ομαλότητα της επεξεργασίας

 

 

Το χρυσό ξίφος Zhuzhou τσιμεντάρισε τη Co. καρβιδίου, ΕΠΕ που βρέθηκε στην πόλη Zhuzhou, επαρχία Hunan, το οποίο είναι η μεγαλύτερες τσιμενταρισμένες παραγωγή καρβιδίου και η βάση πωλήσεων στην Κίνα. Τα κύρια προϊόντα μας είναι λουρίδες καρβιδίου, φραγμοί καρβιδίου STB, σπάζοντας λουρίδες άμμου καρβιδίου, καρβίδιο ASA που συγκολλά τις άκρες, τους κρύους κύβους τίτλων καρβιδίου και τις ράβδους καρβιδίου. Το επαγγελματικό και τεχνικό προσωπικό μας όλα έχει επάνω από 15 έτη τσιμενταρισμένης εμπειρίας παραγωγής καρβιδίου, η πλούσια εμπειρία μπορεί να παρέχει τους πελάτες υψηλού μας - ποιοτικά προϊόντα και στοχαστική τεχνική υποστήριξη, και τη συνεχή βελτίωση για να ικανοποιήσει τις ανάγκες πελατών.

 

Η «σταθερότητα» και «η συνέπεια» των προϊόντων είναι η εστίαση του ποιοτικού ελέγχου μας

Η επιχείρηση χρησιμοποιεί τον προηγμένο εξοπλισμό δοκιμής για να διατυπώσει συνεχώς και να βελτιώσει το ποιοτικό σύστημα ελέγχου.

Αυστηρά εκπαιδεύστε έναν τεχνικό ποιοτικού ελέγχου με τις σημαντικές δεξιότητες,

Σύμφωνα με τον πρώτο έλεγχο ύλης, την παραγωγή διαδικασίας και την τελική επιθεώρηση,

Ολόκληρη η διαδικασία ελέγχεται αυστηρά σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιοτικών συστημάτων ελέγχου

Ολική επιθεώρηση των προϊόντων από τη χημική σύνθεση, τη δομή οργάνωσης, τις σωματικές ιδιότητες, το μέγεθος εμφάνισης, κ.λπ.

Μέσω της αυστηρής παρακολούθησης της διαδικασίας, του βελτιστοποιημένου ελέγχου των λεπτομερειών παραγωγής, και της αυστηρής επιλογής τελειωμένος - προϊόντα,

Σύμφωνα με τα πρότυπα «ικανοποίησης πελατών», η ποιότητα των προϊόντων είναι σταθερή και αξιόπιστη, ώστε να παρασχεθούν οι πελάτες τα υψηλής απόδοσης ποιοτικά προϊόντα.

 

Με βάση τα damands των πελατών, για τις διαφορετικές βιομηχανίες, τα διαφορετικά υλικά και οι διαφορετικές συνθήκες εργασίας, παρέχουν στους πελάτες την ακριβείς υπηρεσία και τις λύσεις των προϊόντων, και παρέχουν τα υψηλά οικονομικώς αποδοτικά προϊόντα, για να κρατήσουν τις υποσχέσεις των πελατών μας, και έγκαιρος παρέχετε τις επαγγελματικές τεχνικές υπηρεσίες.

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Υψηλό πιάτο καρβιδίου βολφραμίου σκληρότητας YG15 τελειωμένο YG20 θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.