• Ακριβή τέμνοντα εργαλεία καρβιδίου βολφραμίου ακριβές μέγεθος σιταριού RX20/RX10T λεπτό
  • Ακριβή τέμνοντα εργαλεία καρβιδίου βολφραμίου ακριβές μέγεθος σιταριού RX20/RX10T λεπτό
  • Ακριβή τέμνοντα εργαλεία καρβιδίου βολφραμίου ακριβές μέγεθος σιταριού RX20/RX10T λεπτό
Ακριβή τέμνοντα εργαλεία καρβιδίου βολφραμίου ακριβές μέγεθος σιταριού RX20/RX10T λεπτό

Ακριβή τέμνοντα εργαλεία καρβιδίου βολφραμίου ακριβές μέγεθος σιταριού RX20/RX10T λεπτό

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Zhuzhou, Hunan, Κίνα (ηπειρωτική χώρα)
Μάρκα: Gold Sword

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτιο που συσκευάζει 15 κλ ανά χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 25 ημέρες
Όροι πληρωμής: TT
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Μέγεθος:: Προσαρμοσμένη Υλικό:: Καρβίδιο βολφραμίου
Λέξεις-κλειδιά: Προσχηματισμοί καρβιδίου βολφραμίου ΧΡΏΜΑ:: γκρί
Υψηλό φως:

Τετραγωνικά κενά καρβιδίου

,

τσιμενταρισμένο καρβίδιο βολφραμίου

Περιγραφή προϊόντων

Σειρά εφαρμογής λεπίδων καρβιδίου:


1. Για την παραγωγή punching των κύβων. Πρέπει να εφαρμοστεί στην παραγωγή του μεγάλου κύβου και multi-station προοδευτικός κύβος για punching το χαλκό, το αργίλιο, το ανοξείδωτο, το φύλλο ψυχρής έλασης, το φύλλο EI, Q195, SPCC, το φύλλο χάλυβα πυριτίου, το υλικό, τα τυποποιημένα μέρη, τις ανώτερες και χαμηλότερες διατρήσεις, κ.λπ.


2. Για την κατασκευή των wear-resistant εργαλείων. Όπως τα εργαλεία βιομηχανίας ξυλουργικής, πλαστικά αλέθοντας εργαλεία.


3. Για την παραγωγή των υψηλής θερμοκρασίας μερών, μέρη ένδυσης, μέρη αντι-ασπίδων. Όπως η ράγα οδηγών της εργαλειομηχανής, ο αντικλεπτικός πίνακας ενίσχυσης του ATM.


4. Χρησιμοποιημένος για να κάνει τα αντιδιαβρωτικά μέρη για τη χημική βιομηχανία.


5. Ακτινοβολία και αντιδιαβρωτικά υλικά για τις ιατρικές συσκευές.


6. Οι υλικές ιδιότητες των τσιμενταρισμένων φύλλων καρβιδίου για διαφορετικούς λόγους δεν είναι συνεπείς. Κατά χρησιμοποίηση, σκληρές τη λουρίδες κραμάτων των κατάλληλων υλικών πρέπει να επιλεχτούν σύμφωνα με την εφαρμογή

 

Λεπτομέρειες προϊόντων λεπίδων καρβιδίου:

 

1. Η αγνότητα των πρώτων υλών είναι άνω των 95%, η περιεκτικότητα σε ακαθαρσίες είναι πολύ μικρή, και οι σωματικές ιδιότητες του πίνακα είναι σταθερότερες.


2. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ξήρανσης ψεκασμού, το υλικό προστατεύεται από το high-purity άζωτο υπό τον όρο της πλήρους σφράγισης, που μειώνει αποτελεσματικά τη δυνατότητα της οξυγόνωσης κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του μίγματος, η αγνότητα είναι καλύτερο, και το υλικό δεν είναι εύκολο να ήταν βρώμικο.


3. Ομοιόμορφη πυκνότητα του φύλλου: Πιέζεται από τον ισοστατικό Τύπο 300Mpa για να αποβάλει αποτελεσματικά το περιστατικό της συμπίεσης των ατελειών, και η πυκνότητα του κενού φύλλων είναι πιό ομοιόμορφη.


4. Η πυκνότητα του φύλλου είναι άριστη, και οι δείκτες δύναμης και σκληρότητας είναι άριστοι: η χαμηλής πιέσεως τεχνολογία συμπύκνωσης σκαφών χρησιμοποιείται για να αποβάλει αποτελεσματικά τους πόρους μέσα στο φύλλο και η ποιότητα είναι σταθερότερη.


5. Χρησιμοποιώντας την κρυογόνο τεχνολογία επεξεργασίας, η εσωτερική μεταλλογραφική δομή του πιάτου βελτιώνεται, και η εσωτερική πίεση μπορεί να αποβληθεί πολύ για να αποφύγει το περιστατικό των ρωγμών στην τέμνουσα διαδικασία.

 

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και οι χρήσεις του τσιμενταρισμένου καρβιδίου

 

Σημάδι Πρότυπα του ISO

Πυκνότητα

g/cm ³

Σκληρότητα

HRA

Κάμπτοντας δύναμη

≥ MPA

Μέγεθος σιταριού Χαρακτηριστικά γνωρίσματα και ειδοποίηση χρήση
RX20 K05 14.5 91.2 2100 πρόστιμο Περιεκτικές ιδιότητες, υψηλή σκληρότητα και υψηλής αντοχής κράματα που χρησιμοποιούνται ευρέως στον τομέα ξυλουργικής Κατάλληλος για όλους τους τύπους ξύλινων επεξεργασιών, επίσης για την επεξεργασία των υλικών μετάλλων και αμέταλλων
RX10T K10 14.5 91.8 1800 πρόστιμο Η εξέχουσα θέση είναι αιχμηρή και η αντοχή είναι πολύ καλή. Είναι εύκολο να ραγίσει στις υψηλές θερμοκρασίες. Συστήνεται να χρησιμοποιηθεί η συγκόλληση επαγωγής υψηλής συχνότητας ή η αυτόματη μηχανή συγκόλλησης. Είναι κατάλληλο για την κοπή των πινάκων υψηλής πυκνότητας, των πινάκων υψηλός-ινών και particleboards για τα εργαλεία ξυλουργικής. Είναι επίσης κατάλληλο για και ημι-του χυτοσιδήρου, των μη σιδηρούχων μετάλλων και των κραμάτων.
RX10 K10 14.75 90.5 2200 μέσο Η καλή αντοχή και η αντίσταση αντίκτυπου, συγκόλληση αντίστασης μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Χρησιμοποιείται για τη impact-resistant και κοπή καρφί-απόδειξης του ξηρού ξύλου, του φελλού, του μικτού πίνακα ξύλου και τσιμέντου, και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους διαμορφώσεων των μαχαιριών στη βιομηχανία κατασκευής επίπλων.
YG6X K10 14.9 90.8 1950 πρόστιμο Καλή αντίσταση γδαρσίματος Είναι κατάλληλο για τον κρύο σκληρό χυτοσίδηρο και το ανθεκτικό στη θερμότητα κράμα, επίσης κατάλληλους στη μηχανή για τον κοινό χυτοσίδηρο. Χρησιμοποιείται για να κάνει τσιμενταρισμένα τα περίβλημα εργαλεία καρβιδίου και να φορέσει - ανθεκτικά μέρη.
YG6 K20 14.95 90.5 2000 μέσο Έχει την καλές αντοχή και την ανθεκτικότητα αντίκτυπου. Η συγκόλληση αντίστασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αλλά η θερμοκρασία συγκόλλησης δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ υψηλή. Είναι κατάλληλο για την επεξεργασία των συνηθισμένων τεμνόντων ξύλινων πριονιών, των σχεδιαγραμμάτων αργιλίου χυτοσιδήρου και των ράβδων χαλκού.
YG8 K20 14.80 89.5 2000 μέσο Έχει την καλές αντοχή και την ανθεκτικότητα αντίκτυπου. Η συγκόλληση αντίστασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αλλά η θερμοκρασία συγκόλλησης δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ υψηλή. Είναι κατάλληλο για την επεξεργασία των σχεδιαγραμμάτων μη σιδηρούχων μετάλλων, των ξηρών εργαλείων ξύλου, φελλού και υλικού. Κατάλληλο για το συνηθισμένο δόντι πριονιού, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να κάνει τα μέρη ένδυσης, τις γενικές τρύπες και την επεξεργασία μετάλλων.
YG8Ak K20 14.75 90.0 2200 μέσο Η αντοχή και η σκληρότητα είναι καλές, η συγκόλληση αντίστασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αλλά η θερμοκρασία συγκόλλησης δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ υψηλή. Κατάλληλος για την επεξεργασία του σκληρού ξύλου και του συνηθισμένου ξύλου
YG8C K30 14.75 88.5 2300 πυκνά Καλή ανθεκτικότητα αντίκτυπου Κατάλληλος για το τεχνητό μαρμάρινο, κοινό ξύλο με τα ζιζάνια, τα ζιζάνια και τα αλσύλλια.
 

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Ακριβή τέμνοντα εργαλεία καρβιδίου βολφραμίου ακριβές μέγεθος σιταριού RX20/RX10T λεπτό θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.