• Κάμψης λουρίδα κραμάτων καρβιδίου βολφραμίου δύναμης για το δάχτυλο που ενώνει το εργαλείο
  • Κάμψης λουρίδα κραμάτων καρβιδίου βολφραμίου δύναμης για το δάχτυλο που ενώνει το εργαλείο
  • Κάμψης λουρίδα κραμάτων καρβιδίου βολφραμίου δύναμης για το δάχτυλο που ενώνει το εργαλείο
Κάμψης λουρίδα κραμάτων καρβιδίου βολφραμίου δύναμης για το δάχτυλο που ενώνει το εργαλείο

Κάμψης λουρίδα κραμάτων καρβιδίου βολφραμίου δύναμης για το δάχτυλο που ενώνει το εργαλείο

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Zhuzhou, Hunan, Κίνα (ηπειρωτική χώρα)
Μάρκα: Gold Sword

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτιο που συσκευάζει 15 κλ ανά χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 25 ημέρες
Όροι πληρωμής: TT
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Μέγεθος:: Προσαρμοσμένη Υλικό:: Καρβίδιο βολφραμίου
GS βαθμός: RX10/RX20/RX10T/AB10 ΧΡΏΜΑ:: γκρί
Υψηλό φως:

Τετραγωνικά κενά καρβιδίου

,

τσιμενταρισμένο καρβίδιο βολφραμίου

Περιγραφή προϊόντων

Το βολφράμιο/σκληρά κράμα είναι ένα προϊόν μεταλλουργίας σκονών που αποτελείται κυρίως από μια σκληρή φάση και μια φάση συνδέσμων. Η σκληρή φάση είναι πολύ σκληρά, κυρίως διάφορα καρβίδια. Τα κύρια καρβίδια είναι: καρβίδιο βολφραμίου (WC), καρβίδιο το (TiC) τιτανίου, καρβίδιο το (TaC) τανταλίου και καρβίδιο νιόβιου (NbC). Στις περισσότερες περιπτώσεις, το κοβάλτιο χρησιμοποιείται ως φάση συνδέσμων. Στις τσιμενταρισμένες εγκαταστάσεις καρβιδίου, τα τσιμενταρισμένα καρβίδια αναμιγνύονται, πιέζονται και συμπυκνώνονται.


Η ταξινόμηση του τσιμενταρισμένου καρβιδίου πραγματοποιείται σύμφωνα με τα πρότυπα του ISO. Αυτή η ταξινόμηση είναι βασισμένη στην υλική κατηγορία του κομματιού προς κατεργασία (Π, Μ, Κ, Ν, S, Χ). Τα διαφορετικά υλικά καρβιδίου έχουν τις διαφορετικές χρήσεις, όπως η στροφή, η άλεση, η τρύπα που επεξεργάζονται στη μηχανή, που περνούν κλωστή, που αυλακώνουν, κ.λπ.


Ο χάλυβας βολφραμίου είναι ένα σκληρό κράμα, επίσης γνωστό ως κράμα βολφράμιο-τιτανίου. Η σκληρότητα είναι 10K Vickers, δεύτερο μόνο στα διαμάντια. Για το λόγο αυτό, τα προϊόντα χάλυβα βολφραμίου (συνήθως διαθέσιμα στα ρολόγια χάλυβα βολφραμίου) έχουν τα χαρακτηριστικά που δεν φοριούνται εύκολα.

 

Σημείωση: Η επιχείρησή μας μπορεί να παραγάγει τους βαθμούς κραμάτων που είναι καταλληλότεροι για τους ειδικούς τομείς επεξεργασίας σύμφωνα με τις ανάγκες πελατών.

 

Οι βαθμοί τσιμενταρισμένων υλικών καρβιδίου δεν είναι καθολικοί και υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί βαθμοί. Αλλά τα υλικά που παράγονται ιδιότητες από κάθε επιχείρηση θα έχουν τις αντίστοιχες. Αυτό περιλαμβάνει (κύρια περιεκτικότητα σε μέταλλα, μέγεθος μορίων, κάμψης δύναμη, και η ίδια σκληρότητα, κ.λπ.) έτσι όταν πρέπει πρώτα να καταλάβουν τα αγοράζοντας υλικά, εσείς εάν οι ιδιότητες αυτού του βαθμού αντιστοιχούν στα προϊόντα που έχετε επεξεργαστεί, έτσι ώστε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα σωστά υλικά ακριβέστερα. Για να εξασφαλίσει την αποδοτικότητα της βιομηχανικής παραγωγής.

 

GSGrade Βαθμός του ISO Πυκνότητα (g/cm3) Σκληρότητα (HRA) T.R.S (MPα) Μέγεθος σιταριού Απόδοση & εφαρμογή που συστήνονται
RX10 K20 14.6-15.0 90~90.5 2200~2400 Μέσο Υψηλή σκληρότητα, κατάλληλη για το χοντροδούλεμα του σιδήρου, των κεραμικών και άλλων κραμάτων στερεών ξύλινων, ξηρών ξύλινων ή μη σιδηρούχων μετάλλων.
RX20 K30 14.6-15.0 90~90.5 2600~2800 Πρόστιμο Υψηλή ανθεκτικότητα, εύκολη να συγκολληθεί χωρίς συντήρηση θερμότητας. Κατάλληλος για rosewood, το στερεό ξύλο, pinewood, και άλλο ξύλο με πολύ τραυλός.
RX10T K10 14.6-15.0 92.5~93 1800-2000 Πολύ λεπτός Υψηλή σκληρότητα, κατάλληλη για τη λήξη του σιδήρου, κεραμική και άλλη ανάμιξη μη σιδηρούχων μετάλλων, που του σκληρού ξύλου, του χαρτονιού, MDF και HDF. Καλύτερα για να χρησιμοποιήσει την ασημένια συγκόλληση.
AB10 K40 13.8-14.2 87.5~88 2800~3000 Χονδροειδής Υψηλή ανθεκτικότητα, δύσκολη να σπάσει το δόντι. Ειδικός που χρησιμοποιείται για το δάχτυλο που ενώνει το εργαλείο.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Κάμψης λουρίδα κραμάτων καρβιδίου βολφραμίου δύναμης για το δάχτυλο που ενώνει το εργαλείο θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.